Kulinārs Alibeks Pardajevs ir iemācījis, kā pagatavot krāsainus dārzeņu salātus ar gaļu, kas ir piemēroti vakariņām un brīvdienām.
Sastāvdaļas ir visvienkāršākās, un nepieciešamais laiks ir minimāls.
Sastāvdaļas:
300 g vārīta liellopu gaļa
2 tomāti
2 paprikas
Svaigs gurķis
Lasi vēl: Sējiet burkānus rudenī saskaņā ar šo shēmu: jūs novāksiet ražu 3 nedēļas agrāk nekā kaimiņi
200 g zaļie zirnīši
1 sarkanais sīpols
2 ķiploka daiviņas
100 ml augu eļļa
2 ēdamkarotes sojas mērce
Pāris pētersīļu zariņi
Garšvielas – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Tautai ir jāzina savas varones!”: TV personība Armands Simsons dalās nepatīkamā pieredzē, ko piedzīvojis no kādas sievietesby Laura Blūma
- Dziedātājs Lauris Reiniks publiski pasaka, ko domā par populāru TV šovu, kur tika izpildīta viņa sarakstīta dziesma (+ VIDEO)by Laura Blūma
- Šāda veida anomālijas nav novērotas kopš 2007. gada – kam būtu jāsagatavojas maija beigās un jūnija sākumāby Sandra Ločmele