Kulinārs Alibeks Pardajevs ir iemācījis, kā pagatavot krāsainus dārzeņu salātus ar gaļu, kas ir piemēroti vakariņām un brīvdienām.
Sastāvdaļas ir visvienkāršākās, un nepieciešamais laiks ir minimāls.
Sastāvdaļas:
300 g vārīta liellopu gaļa
2 tomāti
2 paprikas
Svaigs gurķis
Lasi vēl: Sējiet burkānus rudenī saskaņā ar šo shēmu: jūs novāksiet ražu 3 nedēļas agrāk nekā kaimiņi
200 g zaļie zirnīši
Tevi arī varētu interesēt
1 sarkanais sīpols
2 ķiploka daiviņas
100 ml augu eļļa
2 ēdamkarotes sojas mērce
Pāris pētersīļu zariņi
Garšvielas – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc autobusu vadītājiem nepatīk, ja pasažieri, izkāpjot, saka “Paldies”? No šī brīža, izkāpjot no autobusa, es vairs neko neteikšuby Sandra Ločmele
- Šos cepumus ar āboliem gribēsies cept reizi nedēļā – mūsu ģimenes mīļākais gardumsby Jeļena Kuzmenko
- Mans vienīgais dēls atteicās no manis – un tas viss vienas sievietes dēļby Rinalds Bergmanis